banner565

banner472

banner458

banner457

ABB, yeni nesil kobot’larını piyasaya sürüyor

On işyerinden sekizi önümüzdeki on yılda robot kullanımını artıracağını ve pandemi‘nin otomasyona yapılan yatırımı hızlandıran bir katalizör olacağını söylüyor.

REEL SEKTÖR 01.04.2021, 00:01 28.04.2021, 10:01
21699
ABB, yeni nesil kobot’larını piyasaya sürüyor

ABB, YuMi® ve Tek Kollu YuMi® kobot serisini tamamlamak için yeni GoFa ™ ve SWIFTI ™ kobot aileleri ile kolaboratif (kobot) portföyünü genişleterek daha yüksek taşıma kapasitesi ve hız sunacak. Bu daha güçlü, daha hızlı ve daha yetenekli kobot’lar sayesinde, elektronik, sağlık hizmetleri, tüketim malları, lojistik ile yiyecek ve içecek gibi hızlı büyüyen segmentlerdeki şirketlerin büyümeleri hızlanacak ve birçok endüstride artan otomasyon talebi karşılanabilecek.
ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu İş Kolu Başkanı Sami Atiya, “Yeni kobot portföyümüz pazardaki en geniş yelpazesiyle hem işyerlerini dönüştürebilme, hem de müşterilerimizin yeni operasyonel performans ve büyüme düzeylerine ulaşmalarına yardımcı olabilme potansiyeline sahiptir. Bu ürün grubunun kullanımı ve konfigürasyonu kolaydır. Sadece üretim değil, ekonominin birçok yeni sektöründeki her boyuttaki işletmenin global çevrimiçi servis uzmanları ağımız tarafından desteklenen robotlarla ilk defa buluşabilmesini sağlıyoruz’’ dedi.
ABB’nin kobot portföyünün genişletilmesi, otomasyonu ekonominin yeni sektörlerine yönlendiren ve iş dünyasını dönüştüren bireyselleşen tüketiciler, işgücü kıtlığı, dijitalleşme ve belirsizlik dahil dört ana mega eğilimin ortasında kalan mevcut ve yeni robot kullanıcılarının otomasyonu hızlandırmalarına yardımcı olmak için tasarlandı.

Yorumlar (0)
banner557