banner565

banner472

banner458

banner457

Birleşik Ödeme, ödenmiş sermayesinin gücüyle öne çıkıyor

Ülkemizde ‘Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Lisansı’ alan ilk şirketlerden biri olan Birleşik Ödeme, ödenmiş sermayesini 88 milyon 945 bin TL’ye çıkararak Türkiye’nin ödenmiş sermayesi en yüksek elektronik para şirketi oldu.

REEL SEKTÖR 06.10.2021, 17:26 07.10.2021, 11:53
3988
Birleşik Ödeme, ödenmiş sermayesinin gücüyle öne çıkıyor

Büyüme stratejisi doğrultusunda yurt dışı yatırımlarını desteklemek ve yurt içinde büyüme hızını artırmak amacıyla yaptığı bu hamle sonucunda TCMB’nin sitesine kayıtlı 26 elektronik para şirketi arasından zirvedeki yerini aldı. Birleşik Ödeme, Türkiye’nin ilk ve tek Fintech Servis Platform Sağlayıcı (FaaS) şirketi olarak kurumların dijital finansallaşma süreçlerinde kanal ve ürün bazlı altyapısal çözüm önerileri sunuyor. 2010 yılında kurulan Birleşik Ödeme, Türkiye’nin önde gelen markalarına verdiği hizmetlerle gücünü her geçen gün pekiştiriyor.
Geçtiğimiz dönemlerde Finberg (Fibabanka) ve Oyak Portföy Yatırım A.Ş.’den aldığı yatırımlar ile gündeme gelen Birleşik Ödeme’nin geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Markanın ana ürün yelpazesini oluşturan elementler PaySafe akıllı kasa sistemi, Paycoop ön ödemeli kart, Payzee online tahsilat sistemi, Payports yurt içi / yurt dışı para transferi sistemi ve Moneybo sadakat programı. Birleşik Ödeme’nin çeşitli alanlarda sunduğu hizmetler ve geniş ürün yelpazesi, markanın müşteri portföyünü genişletmesine yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)