banner565

banner472

banner458

banner457

Borçelik satın alma süreçlerini Pratis ile dijitalleştirdi

Türkiye'nin en büyük üretim kapasitesine sahip ve en yüksek kaliteli galvanizli çelik üreticisi  Borçelik, geleneksel yöntemlerle yürütülen satın alma süreçlerini SabancıDx’in dijital B2B satın alma platformu Pratis ile dijitale taşıma kararı aldı.

REEL SEKTÖR 01.08.2020, 00:01 28.08.2020, 10:11
19018
Borçelik satın alma süreçlerini Pratis ile dijitalleştirdi

Dünyanın en büyük çelik üreticilerinden ArcelorMittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını sürdüren ve Türkiye'nin ilk özel yassı çelik üreticisi olan Borçelik, enerjiden lojistiğe, sarf malzemelerinden çinkoya kadar geniş bir yelpazedeki satın almalarını Pratis ile yönetiyor.
Borçelik Hammadde Dışı Satınalma Müdürü Emrah Susuzlu, şunları söyledi: “Pratis, ihtiyaçlarımızı karşılamak ve olası geliştirmeleri yapabilmek için hem zengin içerik hem de motivasyon ve deneyim konusunda isteklerimizi karşıladı.”
Pratis’i güçlü ERP altyapısı sayesinde kolaylıkla ihale süreçlerine entegre eden Borçelik, e-ihale süreçlerinde yüzde 10’lara varan oranda kazanç sağladı. Susuzlu, tedarikçilerin de Pratis’e uyum sağlamasıyla birlikte verilen tekliflerin daha rekabetçi bir niteliğe kavuştuğunu belirtti.

Yorumlar (0)