banner565

banner472

banner458

banner457

canias4.0 IAO lansmanı düzenlendi

IAS, canias4.0 IAO etkinliğinde yeni ürünü Industrial Application Objects (IAO) ve canias4.0 teknolojilerindeki son gelişmeleri duyurdu. IAS, canias4.0 IAO lansmanında müşterileri ve potansiyel müşterileriyle bir araya geldi.

REEL SEKTÖR 01.12.2021, 00:01 26.12.2021, 21:23
20674
canias4.0 IAO lansmanı düzenlendi

IAS Genel Müdürü Metehan Altındil, “Industrial Application Objects (IAO) teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan karmaşayı minimize etmek için ürettiğimiz bir çözüm ve aynı zamanda geleceğe yönelik bir yatırım” dedi. caniasERP içerisinde bulunan 77 modülün de birer obje haline getirildiğini anlatan Altındil, Satış Yönetimi (SAL) modülü üzerinden örnekleme yaparak yeni çalışmaları IAO’nun detaylarını aktardı: “IAO ile kurumsal kaynak planlama çözümümüz caniasERP’deki tüm modülleri tek başına yaşayabilen birer nesne haline getirdik. (Modules as Service) İçerisindeki bütün bileşenler, bağımsız bir şekilde kendi ortamında yaşamını sürdürebilen birer obje haline geldi.”
canias4.0 IAO lansmanında IAS’nin yeni yazılım geliştirme yaklaşımını ise IAS Genel Müdürü Bahtiyar Tan anlattı: “canias4.0 hem native (bilgisayar üzerinde doğrudan çalışan) hem de web browser üzerinden erişilebilen bir sistem. Bu geliştirilen tüm uygulamaların ekstra efor sarf etmeden hem web browser üzerinden veya makina üzerinde kurulu bir uygulama tarafından çalıştırılabileceği anlamına geliyor.”
IAS IoT Projeler Koordinatörü İbrahim Tataroğlu, “canias4.0 IoT çözümümüz ile müşterilerimizin sürece ayak uydurmasını ve kendi sektörlerinde dijital dönüşüme liderlik eden firmalar olmalarını sağlıyoruz. Müşterilerimizin üretim süreçlerini kendi geliştirdiğimiz canias4.0 endüstriyel olgunluk değerlendirme aracı ile analiz ediyor, projelendirme ve implementasyon süreci boyunca sürekli olarak güncelliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)