banner565

banner472

banner458

banner457

Çokuluslu Metito, Türkiye kimya pazarına girdi

Küresel akıllı su yönetimi çözümleri sağlayıcısı Metito, Türk kimyasal grubu Info’nun çoğunluk hissesini alarak Türkiye pazarına girdi. Dünyada 60 yıldan fazla bir süredir akıllı su yönetimi çözümleri sunan küresel sağlayıcı Metito, 46’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

REEL SEKTÖR 01.10.2019, 08:00 25.10.2019, 09:24
11564
Çokuluslu Metito, Türkiye kimya pazarına girdi

Metito İcra Kurulu Üyesi Fady Juez, “Türkiye, uluslararası yatırımcılar için büyüme potansiyeli bakımından cazip bir pazardır ve Türk toplumuna hizmet etmek ve buradaki varlığımızı tesis etmek üzere ilk adımımızı attığımız için heyecan duyuyoruz. Info Grubu ile olan sinerjik ortaklığımız, ülkemize ve komşularına olan bağlılığımızı gösteriyor, önümüzdeki yıllardaki varlığımızı daha da genişleterek yol boyunca birçok kilometre taşını koyacağız” diye konuştu.
İnfo Grubu Kurucu Ortağı Abdullah Uslu, küresel ekonomik krizin ülkemizde olan etkilerine rağmen, 46’yı aşkın ülkede 3000 proje gerçekleştirmiş büyük bir firma ile yapılan bu işbirliğinin geleceğe yönelik Türkiye’de hala ciddi ortaklıkların kurulduğuna büyük bir örnek olduğunu söyledi. Info Grubu Genel Müdürü Recep Özgan, “Metito’nun dünya çapındaki bilgi birikimi ve dünya standartlarındaki kalitesi ve Info Grubu’nun Türkiye pazarındaki yerel mevcudiyeti ile artık Info’yu pazarımızda büyüme ve rekabetçilikte bir üst seviyeye çıkarabileceğimizden eminim” dedi.

Yorumlar (0)