banner565

banner472

banner458

banner457

ConnectionDays, dijital dönüşüme hız kazandırıyor

Hannover Fairs Turkey’in dijital etkinlik platformu Connection Days, dijitalleşme akımını farklı bir odak noktasına getiriyor.

REEL SEKTÖR 01.12.2020, 00:01 30.12.2020, 09:47
25168
ConnectionDays, dijital dönüşüme hız kazandırıyor

Yoğun talep üzerine www.connectiondays.com web sitesi üzerinden katılımcılar 16-17 Aralık 2020 tarihlerinde ‘Logistics, Energy & Supply Chain Digitalization Conference’da biraraya gelecek. ConnectionDays platformu, fiziksel temasın azaltılması gereken bu günlerde, sektörün ihtiyaçlarına olabilecek en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlıyor. Connectiondays.com adresinden kayıtların yapıldığı dijital etkinlik, fuarcılık alanında 73 yılı deviren Deutsche Messe’nin sahip olduğu bilgi birikimiyle, sektörel paneller, ürün sunumları, 3D stantlar, kartvizit değişimi, networking odaları, canlı sohbet ve konferans gibi sağladığı tüm imkanlarla, fiziksel fuarlardan neredeyse hiçbir fark olmadan gerçekleşiyor.
Endüstri ve lojistik 4.0, yapay zeka robotlar, mobilite & 5G, akıllı şehirler, endüstriyel robotlar, otomasyon, tedarik zinciri, otomatik yönlendirmeli araçlar, aküler, endüstriyel enerji sistemleri, vinç ve yük taşıma sistemleri, depo alanları için otomasyonel sistemler ve konveyörler gibi ürün gruplarının yer alacağı etkinlikte, sektörün önde gelen birçok ismi de kendi deneyimlerini canlı olarak yayınlanacak panellerde dinleyicilerle paylaşacak.

Yorumlar (0)