banner565

banner472

banner458

banner457

Covid-19 salgını, yeni iş profilleri yaratacak

Küresel çapta yaşanan ve eş zamanlı olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dijitalleşme, inovasyon ve Ar-Ge gibi alanların önemini bir kez daha ortaya koydu.

REEL SEKTÖR 01.08.2020, 00:01 28.08.2020, 10:03
19899
Covid-19 salgını, yeni iş profilleri yaratacak

Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis ve Siemens Global İnovasyon Direktörü Michael Weinhold, Siemens Türkiye Satış ve Strateji Direktörü Hakan Özdemir’in moderasyonunu üstlendiği ‘Dijitali İleriye Taşımak-Elektrifikasyon-Otomasyon-Dijital Üçgenini Birleştirmek’ başlıklı webinar etkinliğinde COVID-19 sırasında ve sonrasında iş dünyasını bekleyen yenilikleri masaya yatırdı.
Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, şunları söyledi: “Bu günlerde en dikkat çekici konularımızdan biri uzaktan çalışma sistemi. Bu mutlaka evden çalışmak anlamına gelmiyor. Her nerede bulunuyorsanız, oradan çalışmak demek. Yeni yönetim şeklinde giderek daha fazla insan uzaktan çalışacak ve şirketlerin, insanların birbiriyle bağlantı kurabilecekleri ortamları oluşturmaya odaklanması gerekecek. Bunun doğal bir sonucu olarak da yeni iş profilleri ortaya çıkacak. Veriyi çok daha iyi anlayan, uzaktan çalışarak daha fazla değer yaratan yeni bir çalışan profili oluşacak.”
Gelis, uzaktan çalışma eğitimi ve sürekli eğitimler düzenlemenin de önemine değindi.

Yorumlar (0)