banner565

banner472

banner458

banner457

Dijital Anadolu Projesi’yle KOBİ’ler dijitalde buluşuyor

Üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkı sağlama hedefiyle Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi liderler ile KOBİ’leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor.

REEL SEKTÖR 01.12.2020, 00:01 23.03.2021, 17:13
25281
Dijital Anadolu Projesi’yle KOBİ’ler dijitalde buluşuyor

‘Dijital Anadolu Canlı Yayınları’ etkinliği, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, CEO Çağatay Özdoğru ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Ürün Yönetimi ve Geliştirme Direktörü Serkan Siyasal’ın katılımıyla gerçekleşti. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, CEO Çağatay Özdoğru, “Dijitalleşme sürecinde KOBİ’lerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta işlerini iyi analiz etmeleri. Bir şirkete imza için haftada iki kağıt geliyorsa bunu dijitalleştirmek anlamlı değil. Bu şirket verimliliğe odaklanır, ezber bozmaya kafa yorar ve özellikle satış yapıyorsa e-ticaret kanallarına önem verir ise kriz ortamlarından dahi güçlenerek çıkabilir” dedi.
KKB Ürün Yönetimi ve Geliştirme Direktörü Serkan Siyasal ise yılda iki buçuk milyarla Avrupa’nın en fazla sorguya cevap veren kredi bürosu olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)