banner565

banner472

banner458

banner457

“Dijital çağda iletişim eğitimi”

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası İletişim Günleri Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu, ülkemizden ve dünyadan iletişim eğitimi alanındaki uzmanları online olarak bir araya getirdi.

REEL SEKTÖR 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:18
20446
“Dijital çağda iletişim eğitimi”

Sempozyuma İngiltere’deki Central Lancashire University’den Prof.Dr. Erik Knudsen, Bournemouth University’den Doç.Dr. Salvatore Scifo, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Prof.Dr. Halil Nalçaoğlu davetli konuşmacı olarak katıldı.
Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nazife Güngör, “İletişim eğitiminde  hızla değişikliklere ihtiyaç var. İletişim fakültesi müfredatlarının değiştirilmesi, eğitim kadrolarının yönlendirilmesi, dijital teknolojiyle iletişim eğitim biçiminin değişmesine ihtiyaç var. Bu bilimsel kongre ve sempozyumlarla neler yapılacağının konuşulması ve tartışılması gerekiyor. Eğer biz bu ihtiyaçları iyi saptamazsak ve ona göre eğitime yön vermezsek birey olarak toplum olarak teknolojinin öznesi değil, kendimizin icat ettiği geliştirdiği teknolojinin nesnesi haline geliriz. Teknoloji bize hükmeder” dedi.

Yorumlar (0)