banner565

banner472

banner458

banner457

Dijital Çağda KOBİ’lerin Yönetim Becerileri

Altınbaş Üniversitesi’nin çevrimiçi düzenlediği “Dijital Çağda KOBİ’lerin Yönetim Becerileri” toplantısının açılışında konuşan TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Kuleyin, Türkiye’yi ürün ve hammadde üreten bir tedarik üretim üssü haline getirmemiz gerektiğini söyledi:

REEL SEKTÖR 01.05.2021, 00:01 29.05.2021, 10:53
20721
Dijital Çağda KOBİ’lerin Yönetim Becerileri

“Enerji verimliliğiyle birlikte enerji maliyetlerini düşürecek çözümler geliştirmeliyiz. Teşvik sistemimizi iç alımı destekler şekilde düzenlemeliyiz. Dünya finans sistemi ve para maliye politikalarıyla uyumlu hale gelmeliyiz, bunun için en önemlisi de güvenilen bir hukuk sistemi. Teknolojinin ön plana çıktığı bir üretim ve istihdam modeli geliştirmeli, yeni ve yaratıcı teknolojiler geliştiren KOBİ’leri desteklemeli, bunu da teknolojik kalkınma hamle paketine dönüştürmeliyiz. KOBİ’lere ve sektörlere yönelik bir stratejik plan olmalı. KOBİ’lere ihtiyacı kadar modeliyle destekler verilmeli. KOBİ’lere yönelik bir dijital okuryazarlık kampanyası yürütülmeli.”
Moderatörlüğünü Altınbaş Üniversitesi Dr.Öğretim Üyesi Ümmügülsüm Zor’un yürüttüğü toplantıda; İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Selim Yüksel Pazarçeviren, Vakıfbank Özellikli Krediler Daire Başkanı Dr. Şükrü Mete Tepegöz, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Dicle Yurdakul da konuştu.

Yorumlar (0)