banner565

banner472

banner458

banner457

“Dijital dönüşümde yerinizi alın!”

Logo, TOSYÖV işbirliği ile KOBİ’lere dijital dönüşümü anlattı.

REEL SEKTÖR 01.12.2020, 00:01 30.12.2020, 09:47
26063
“Dijital dönüşümde yerinizi alın!”

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) ve Logo Yazılım tarafından düzenlenen “Dijital dönüşümde yerinizi alın!” başlıklı webinarda KOBİ’lerin dijital dönüşümü, dijitalleşmenin sağladığı fırsatlar ve kalıcı rekabet gücünü arttırmanın günümüz dünyasında önemi konuşuldu.
Webinar, geleneksel ticareti dijitalleşme ile birleştiren, e-devlet uygulamaları ile daha rekabetçi ve karlı KOBİ’ler yaratmak üzerine Logo Yazılım Türkiye Fonksiyonel Ürünler ve Satış Müdürü Özge Yiğit’in moderatörlüğünde, Logo Yazılım Türkiye Kanal Satış Direktörü Altuğ Özmen ve eLogo Satış Müdürü Mert Ilgın sözcülüğünde gerçekleşti.
Logo Yazılım’ın son 10 yılda Ar-Ge yatırımlarıyla geliştirdiği hizmet modelleri ve her ölçekten işletmeye sunduğu ürünlerin, pandemi sürecinde hızlı dijitalleşmenin en önemli altyapısı olduğunu söyleyen Altuğ Özmen, farklı entegrasyon ve çözümlerle KOBİ’lere sunulan hizmetlere değindi. İşletmelere sundukları e-Dönüşüm çözümlerini Mert Ilgın anlattı.

Yorumlar (0)