banner565

banner472

banner458

banner457

Eczacıbaşı’ndan “Partner Connect”

Eczacıbaşı Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, iş ortakları ile olan satış, tedarik zinciri ve finans süreçlerini daha etkin yönetmek üzere sektöründe öncü ve yenilikçi bir dijital platform olan Partner Connect’i hayata geçirdi.

REEL SEKTÖR 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 09:41
28348
Eczacıbaşı’ndan “Partner Connect”

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri bu platform sayesinde Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri, perakendecileri ve distribütörlerinden oluşan iş ortaklarıyla sipariş, talep yönetimi ve finans süreçlerini tamamen dijitalden yönetecek.
Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Chief Sales Officer (Satış Direktörü) Ahmet Seğmen, sundukları ürünlerle tüketicilerin artan hijyen ihtiyacını karşıladıklarını anlattı: “Platformumuz tüketicilerin ihtiyacı olan ürünlerimizin Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri ve perakendecileri ile beraber distribütörler tarafından kolaylıkla sipariş verilmesine imkan sunacak. Bu sayede ürün dağıtım hızı maksimize edilirken aynı zamanda iş ortaklarımıza da talep yönetimi ve finansal konular gibi süreçlerinde yüzde 20’ye varan hız ve verimlilik artışı sağlanacak. Partner Connect platformu ile sektörümüze öncü bir dijital uygulamayı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)