banner565

banner472

banner458

banner457

Facebook Trabzon İstasyon açılıyor

Facebook, TOBB ve Habitat’ın İstanbul’da faaliyete geçirdiği topluluk merkezi Facebook İstasyon’un Trabzon’daki bölgesel merkezi için açılış protokolü imzalandı.

REEL SEKTÖR 01.03.2020, 07:39 26.03.2020, 14:13
12114
Facebook Trabzon İstasyon açılıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Habitat Derneği (Habitat) işbirliğiyle hayata geçirilen ve Facebook’un Türkiye’deki en büyük yatırımlarından biri olarak görülen Facebook İstasyon, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki insanları, toplulukları ve işletmeleri bir araya getirerek onların büyümek için ihtiyaç duydukları becerilere, kaynaklara ve bilgilere erişmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.
İstanbul’daki Facebook İstasyon’dan sonra Samsun, Denizli, Kırklareli, Adana, Mersin, Bursa, Van ve Ankara’da protokolleri imzalanan bölgesel merkezlerin sonuncusu olan Trabzon İstasyon’da, Türkiye toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farklı eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak. Protokol imza törenine, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu katıldı. Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Facebook İstasyon’un bölgesel merkezinin Trabzon’a açılmasının kentin girişimcilik potansiyelini güçlendireceğini söyledi.

Yorumlar (0)
banner557