banner565

banner472

banner458

banner457

Gökhan Ertürk’e Türk Elektronik Para A.Ş.’de yeni görev

Ön ödemeli kart sektöründe ürün ve hizmet yelpazesi en geniş kuruluş olan ve Param markası ile pek çok ilki gerçekleştirmeye devam eden TURK Elektronik Para, büyüme stratejileri doğrultusunda üst düzey yönetim kadrosunu flaş bir transferle güçlendirdiğini açıkladı.

REEL SEKTÖR 01.01.2020, 08:00 30.01.2020, 08:56
10857
Gökhan Ertürk’e Türk Elektronik Para A.Ş.’de yeni görev

Finans dünyasının önemli bankaları TEB, Akbank, DenizBank ve Şekerbank'ta, Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı alanlarında üst düzey rol üstlenmiş ve önemli büyüme süreçlerinde yer almış olan Gökhan Ertürk, TURK Elektronik Para’ya Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.
Yeni görevi hakkında konuşan Gökhan Ertürk, “Dijitalleşen dünyada her sektörde olduğu gibi finans sektöründe de teknolojik gelişmeleri yakalamak ve dönüşüme ayak uydurmak oldukça önemli. Fintech ve özellikle elektronik para, finans sektörünün geleceğinde önemli bir yer alıyor. Geliştirdiği teknolojilerle bu değişime en büyük katkıyı yapan TURK Elektronik Para’nın yönetiminde görev almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. TURK Elektronik Para’nın 3.3 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor.

Yorumlar (0)