banner565

banner472

banner458

banner457

GrowthX Accelerator programı başlıyor

Microsoft ile Abu Dhabi Yatırım Ofisi’nin (ADIO) ortaklığında, bölgedeki startup’lara yeni fırsatlar sunmak amacıyla hayata geçirilen GrowthX Accelerator programı Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde başlıyor.

REEL SEKTÖR 01.11.2021, 00:01 29.11.2021, 11:16
20629
GrowthX Accelerator programı başlıyor

Programın ilk dönemine katılmaya hak kazanan ve aralarında Türk şirketlerin de bulunduğu 15 startup; Etihad Airways, Unilever, Flow, Akbank, KPMG ve İKEA gibi Kurumsal Uyumluluk Partnerleri ile birlikte çalışma şansına sahip olacak. Abu Dhabi Ekonomik Gelişim Departmanı Başkanı H.E. Mohammed Ali Al Shorafa, “Bu işbirliği Abu Dhabi’nin özel sektörü destekleme konusundaki adanmışlığıyla birleştiğinde inovasyonu ve girişimciliği yükselten bir iklim oluşuyor” dedi. MEA Bölgesi Startup’lardan Sorumlu Microsoft Yöneticisi Roberto Croci, potansiyellerini gerçekleştirmek isteyen startup’ların programla direksiyona geçme şansı yakaladığına dikkat çekti.
Microsoft Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı, yazılım, yapay zeka, veri ve uygulama geliştirme alanlarında faaliyet gösteren startup’ların programdan büyük kazanımlarla ayrılarak Türkiye’deki teknoloji girişimcilerine ilham vereceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
banner557