banner565

banner472

banner458

banner457

IAS, 2022 yılına önemli gelişmelerle başladı

Yazılım ve donanım ürünleri ile firmaların Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunan global teknoloji firması IAS, ileriye dönük vizyonu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, 2022 itibarıyla gelecek hedefleri doğrultusunda kurumsal yapısında da önemli değişiklikler yaptığını duyurdu.

REEL SEKTÖR 10.03.2022, 10:39 11.04.2022, 09:34
23806
IAS, 2022 yılına önemli gelişmelerle başladı

Global teknoloji firması IAS, yazılım ve donanım ürünleri ile firmaların Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunuyor. Firma, 2022 itibarıyla hem organizasyonel hem de sunduğu ürün ve hizmetler konusunda oldukça kapsamlı bir yapısal değişim içerisinde olduğunu duyurdu. Her gün gelişen vizyonu ile başta müşterileri, iş ortakları ve çalışanları olmak üzere tüm paydaşları için verimli ve ileriye dönük çalışmalar yürüttüğünü bildiren firmanın yöneticileri, Endüstri 4.0 vizyonu ile her geçen gün kendilerini güncellediklerini belirtti. IAS Holding bünyesinde yeni kurulan IAS Digital’in Genel Müdürü Kamil Akbul ile firmadaki son gelişmeleri, 2022 hedeflerini ve gelecek vizyonlarını konuştuk.
IAS Digital Genel Müdürü Kamil Akbul şunları söyledi: “2022 itibarıyla IAS Holding bünyesinde kurmuş olduğumuz IAS Digital firmamız ile halihazırda caniasERP içerisinde sunduğumuz e-Dönüşüm ürünlerinin Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) sistemine ulaştırılmasında da aktif bir rol alacağız. Böylece sistemimizde oluşturduğumuz e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye gibi belgelerin GİB’e ulaştırılmasında ve e-Defterlerin saklanmasında müşterilerimizin seçmiş olduğu entegratör iş ortaklarımızın yanına bir seçenek daha sunuyoruz. Bu alanda sürdürdüğümüz iş ortaklıklarımız devam ediyor ancak biz IAS Holding olarak entegratör hizmetini de kendi bünyemizde vermeye başladığımızı duyurmaktan mutluyuz!
Global bir teknoloji firması olarak, müşterilerimizin Endüstri 4.0 yolculuklarında ihtiyaç duydukları tüm teknolojileri bütünsel olarak sunmak öncelikli vizyonumuz. IAS Digital bu vizyon ile attığımız önemli adımlardan bir tanesi oldu. 15 yıldır çeşitli birimlerinde çalıştığım firmamızda son dört yıldır Birim Yöneticisi olarak görev alıyordum. 2022 itibarıyla görevime IAS Digital Genel Müdürü olarak devam edeceğim. Bu yıl öncelikli hedefimiz IAS Digital’in tüm süreçleri başarıyla tamamlayıp gerekli lisansları alarak müşterilerimize en üst seviyede hizmet vermek.”

Yorumlar (0)