banner565

banner472

banner458

banner457

İhracatçı kadınlar sahaya indi

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) bünyesinde 2018 yılında bir ilk olarak kurulan ve 54 üyesi bulunan TİM Kadın Konseyi, kadın ihracatçı sayısının artması, daha etkin olması, destek ve finansmana erişim konusunda bilincin artırılması hedefiyle çalışmalarını artırıyor.

REEL SEKTÖR 01.09.2020, 00:01 28.09.2020, 14:42
18238
İhracatçı kadınlar sahaya indi

Bu kapsamda Covid-19 sürecinde daralan uluslararası ticaretin etkilerini, ihracatta yaşanan kaybı telafi etmek ve süreç sonunda oluşacak yeni dünya düzeninde daha güçlü bir şekilde yer almak için Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve TİM organizasyonu ile Şili, Peru, Kolombiya ve Meksika’ya yönelik tüm sektörleri kapsayacak Sanal Ticaret Heyeti düzenlenmesine karar verildi.
TİM Başkanı İsmail Gülle, “Önümüzdeki dönemde, Kadın Konseyi’miz bünyesinde birçok önemli faaliyet gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bunlardan en önemlisi, kadın girişimcilerimizle gerçekleştireceğimiz sanal ticaret heyetlerimiz olacak. Bugüne kadar 7 ülkede gerçekleştirdiğimiz sanal heyetlerden bir yenisini, kadın ihracatçılarımızla Latin Amerika ülkelerinde gerçekleştirmeyi planlamaktayız” dedi.
TİM Kadın Konseyi Başkan Yardımcısı Adalet İnanç, “TİM Kadın Konseyi olarak, ihracatçı olmak isteyen, yeni pazarlar kazanmak isteyen tüm kadınlarımıza destek vermeye hazırız” dedi.

Yorumlar (0)
banner557