banner565

banner472

banner458

banner457

İKV Başkanlığı’na Ayhan Zeytinoğlu yeniden seçildi

İKV’nin 57’ncı Olağan Genel Kurulu İstanbul’da yapıldı. Genel Kurul’un açışında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İSO Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İKV Başkanı Ayhan Zeytinoğlu birer konuşma gerçekleştirdi.

REEL SEKTÖR 01.01.2020, 08:00 30.01.2020, 08:55
11686
İKV Başkanlığı’na Ayhan Zeytinoğlu yeniden seçildi

Başkan Zeytinoğlu, İKV’nin 54’üncü yılını kutladığını hatırlatarak, Türkiye’nin Avrupa ve AB ile olan ilişkilerini izleyen, analiz eden ve görüş üreten Vakfın, Türkiye’nin AB uzmanı olarak çalışmaya devam edeceğini söyledi. Zeytinoğlu, siyasi ilişkilerin tıkandığı yerde sivil toplum örgütlerinin her zaman söyleyecek bir sözünün olduğunu belirtti.
İKV'nin yeni Yönetim Kurulu'nda Ayhan Zeytinoğlu, Prof.Dr. Haluk Kabaalioğlu, Zeynep Bodur Okyay, Atilla Menevşe, İsmail Gülle, Simone Kaslowski, Tuncay Şahin, Ömer Gülsoy, Mehmet Kaya, Işınsu Kestelli, Bülent Kasap, Yavuz Altun, Sedat Zincirkıran, Ali Sami Aydın, Levent Taş, Süleyman Uyar ve Akansel Koç yer alırken; Denetleme Kurulu Üyesi Dr. Zeynel Abidin Erdem ve Musfata İçöz oldu.

Yorumlar (0)