banner565

banner472

banner458

banner457

INEVA Rusya’da çözümlerini anlattı

Coşkunöz Holding bünyesinde 2016’da kurulan INEVA, çevre teknolojilerine sunduğu yeni uygulamalarıyla enerji geri kazanımına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. 

REEL SEKTÖR 01.08.2019, 08:00 29.08.2019, 12:10
10271
INEVA Rusya’da çözümlerini anlattı

Arıtma çamuru bertarafı alanındaki yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkan INEVA Çevre Teknolojileri, Otel Tataristan Chelny’de gerçekleştirilen “1. Geleneksel Atıksu Teknolojileri, Tavsiyeler ve Deneyimler Konferansı”nda katılımcılarla buluştu. Konferansta, döngüsel ekonomi, yenilikçi teknoloji, sektördeki enerji verimliliği, atıksu arıtımı ve arıtma çamuru için modern teknolojiler ve su kaynaklarının ekonomik kullanımı gibi ana bilim dalı başlıklarının üzerinde duruldu.
INEVA Satış ve Pazarlama Kısım Müdürü Oral Çimsöken, INEVA olarak dünyanın geleceği açısından çok büyük bir tehdit haline gelen arıtma çamurlarını akışkan yatak temelinde geliştirdikleri teknolojiyle termal yolla bertaraf ederek enerji elde ettiklerini anlattı: “Tesislerimizde uyguladığımız enerji geri kazanım yöntemi ile fosil yakıt kullanımını ve atıkların depolama alanlarına atılmasını engellerken metan salınımının da önüne geçiyoruz. Süreçler sırasında da her 1 ton atık bertarafında 1.5 ton buhar enerjisi sağlayabiliyoruz ve böylece bu enerji doğrudan kullanılabiliyor, istenildiğinde türbinler eklenerek, elektrik enerjisine çevrilebiliyor.”

Yorumlar (0)
banner557