banner565

banner472

banner458

banner457

İş Leasing & Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası arasında kredi anlaşması

İş Leasing, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) aracılığıyla Dünya Bankası’ndan COVID Pandemisi’nden etkilenen ve kayıtlı istihdamını arttıracak yatırım planları bulunan KOBİ ölçekli şirketlerin finansmanında kullanılmak üzere 30 milyon Euro ve 30 milyon USD tutarında olmak üzere iki farklı paketten oluşan bir kaynak sağladı. Bahse konu paketler, ‘Acil Durum Şirket Desteği’ ile ‘Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi’ adını taşıyor.

REEL SEKTÖR 01.03.2022, 00:00 25.03.2022, 10:06
20647
İş Leasing & Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası arasında kredi anlaşması

İş Leasing Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü U. Şafak Öğün, “Bu krediyi yalnızca bir fon kaynağı olarak değil, sürdürülebilirlik vizyonumuz çerçevesinde atılan çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz” dedi.
Öğün, “Sürdürülebilirlik Raporu yayınlayan ilk ve tek leasing şirketi olarak Dünya Bankası’nın bu kredi programına dahil olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Temin ettiğimiz bu kaynak ile ülkemizin istihdam artışına katkı sağlarken COVID Pandemisi’nden olumsuz etkilenen KOBİ’lerimizin makina yatırımlarını destekleyeceğiz. Halka açık en büyük leasing şirketi olarak üreticilerimizin, reel sektörümüzün, KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
banner557