banner565

banner472

banner458

banner457

İşletmelere dijital dönüşüm ve dijital pazarlama rehberi

Dr. Evrim İldem Develi ve M. Ekim Ayyıldız’ın ‘İşletmeler İçin Dijital Dönüşüm ve Dijital Pazarlama Rehberi’ adlı kitap Hiperyayın’dan çıktı.

REEL SEKTÖR 01.05.2022, 00:01 25.05.2022, 09:18
22706
İşletmelere dijital dönüşüm ve dijital pazarlama rehberi

Dr. Evrim İldem Develi, işletmelerin varlıklarını sürdürmesi, büyüyebilmesi için, planlı bir şekilde dijital dönüşüm süreçlerini yönetmeleri gerektiğini belirterek, e-satış, kargo entegrasyonu, stok yönetimi, e-irsaliye ve fatura oluşturulması, müşteri ilişkileri gibi fonksiyonların dijitalleşmesinin önemli olduğunu söyledi.
Dr. Evrim İldem Develi, kitap hakkında şu bilgileri verdi: “Dr. Evrim İldem Develi ve M. Ekim Ayyıldız’ın pazarlama ile bilgi teknolojilerini birleştirdikleri ‘İşletmeler İçin Dijital Dönüşüm ve Dijital Pazarlama Rehberi’ işletmelerin dijital dönüşüm süreçleri ve iş modellerinde kullanacakları elektronik iş araçları hakkında ihtiyaç duydukları bilgilere ve dijital pazarlama kavramlarına yer veren bir kitaptır. Dijital dönüşüm, e-iş araçları, dijital dönüşüm olgunluk modelleri, siber güvenlik, KVKK, dijital pazarlamada ürün, fiyat dağıtım, tutundurma karması unsurları, SEO, SEM, CRM gibi kavramların kullanımlarına yönelik örnekler verilmiştir.”

Yorumlar (0)