banner565

banner472

banner458

banner457

İspanyol “Realtyplus” Türkiye’de

İspanya merkezli ve Realtyplus Emlak Grubu şirketi olan RP International, gayrimenkul sektörünün dinamiklerini değiştirme iddiasıyla Türkiye pazarına giriş yaptı.

REEL SEKTÖR 01.12.2021, 00:01 26.12.2021, 21:22
20759
İspanyol “Realtyplus” Türkiye’de

Dünya genelinde 19 ülkede bulunan Realtyplus’un Kurucusu Alberto Murcia Jabaloy, Türkiye ve KKTC haklarını gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Özhan Carda ve iş insanı Cem Mazlum’un kurduğu Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı A.Ş. ile Türkiye’de yerini alarak, emlak pazarlama zincirine yeni bir soluk getirecek.
Realtyplus Kurucusu Alberto Murcia Jabaloy, “Türkiye pazarı bizim için oldukça önemli. Çünkü Türkiye’de temsil edilirsek Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri’nde daha çabuk yapılanabileceğimizi düşündük. Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz anlaşma, Bosna Hersek ve Romanya anlaşmalarımızı tetikledi. Artık, bu ülkelerde de temsil edileceğiz. Öte yandan, Türk iş ortaklarımızın bizi Dubai, Mısır ve Pakistan’da birtakım yatırımcılarla görüştürme çalışmaları sürüyor” dedi.
Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda ise “Gayrimenkul sektörüne farklı ürünlerle, yepyeni iş modelleriyle giriyoruz, gayrimenkul sektörünün içinde olmayan başka profesyonellere de bayilik verme yöntemiyle ilerleyeceğiz. Benimsediğimiz yönetim modelimiz; katılımcı, demokratik, akıllı ve modern yönetim modelidir. Bu amaçla imzalayacağımız her 20 franchising sözleşmesi için 1 iş ortağımızı, dönüşümlü olarak, Şirket Yönetim Kurulumuza karar verici üye olarak atıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)