banner565

banner472

banner458

banner457

Kibar Holding “KOİF’19 Fuarı”na üç şirketi ile katıldı

Kibar Holding, Kocaeli Valiliği’nin koordinatörlüğünde Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi,

REEL SEKTÖR 01.05.2019, 08:00 27.05.2019, 09:35
7305
Kibar Holding “KOİF’19 Fuarı”na üç şirketi ile katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğinde, istihdama katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kocaeli  İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’nde üç grup şirketiyle birden yer aldı. Türkiye’nin yassı alüminyum sektörünün lider üreticisi Assan Alüminyum, Türkiye otomotiv sektörünün önemli ana parça tedarikçilerinden Assan Hanil ve Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan stantlarıyla yer aldığı ve bu sene ikincisi organize edilen fuar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlendi.
Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Şennur Kuru, “Geçtiğimiz sene de yer aldığımız, Kocaeli ve çevre illerin istihdamına önemli katkılar sağlayan Kocaeli KOİF’19’da Kibar Holding olarak bu sene üç şirketimizle birden yer aldık. İşverenlere işgücü ihtiyacını karşılama, iş arayanlara da firmaları tanıma ve işverenlerle direkt görüşme imkanı veren fuara grup şirketlerimizden Assan Alüminyum, Assan Hanil ve Posco Assan katılım gösterdi. Fuar süresi boyunca gelen ziyaretçilere firmalarımızı tanıtma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Şimdiye kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ülkemizin en önemli konu başlıklarından biri olan işsizlikle mücadele için istihdama katkı sağlayacak her adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)