banner565

banner472

banner458

banner457

Kurumsal Dönüşüm Platformu 7. Yılında

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun en çok tanınan grubu olan ERP Komitesi, kurulduğu 13 Şubat 2012’den itibaren marka bağımsız deneyim paylaşımı için ortam sağlamaya devam ediyor.

REEL SEKTÖR 01.04.2019, 08:00 25.04.2019, 09:31
7413
Kurumsal Dönüşüm Platformu 7. Yılında

İstanbul haricinde Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İzmir, Konya, Mersin ve Tekirdağ’da da etkinliğini sürdüren ERP komitesi bu yıl 12.000 üye ve takipçi sayısını aşarak hızlı büyümesini sürdürdü.
Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun ERP Komitesi’nden sonra en aktif grubu olan e-Dönüşüm Komitesi’nde 2 aylık periyotta Özel Entegratörler ve Gelir İdari Başkanlığı’ndan temsilcilerle ile bir araya gelerek gündemdeki e-dönüşüm konularını değerlendiriyorlar, MES Komitesi, Endüstri 4.0 konulu projelerden dolayı MES üreticileri ve çözüm ortakları tarafında yoğun ilgi gördü. Platform’daki diğer aktif gruplar da sırasıyla CRM, PLM, SCM ve BPM komiteleri.

Platformun kısa ve orta vadeli planları arasında üniversiteden yeni mezun kişilerin ERP sektörüne kazandırılmasına yönelik ERP Enstitüsü’nün kurulması, Dijital Dönüşüm ile ilgili radyo programlarının düzenlenmesi ve gündemi ERP ile Kurumsal Dönüşüm olan bir kongre düzenlenmesi yer alıyor. Bu  yıl Kurumsal Başarı Hikâyeleri ’nin 3.’sünün yayınlanması planlanıyor. Platform kuruluşunun 10. yılında da 25.000 kişiye ulaşmayı hedefliyor.
Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi global ağının önemli bir üyesi olarak 15 yıldır sürdürülebilirlik konusunun iş dünyasında ve kamu özelinde yerleşmesinde öncülük eden İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin (SKD Türkiye) Başkanı ikinci kez Ebru Dildar Edin oldu.

Yorumlar (0)