banner565

banner472

banner458

banner457

‘Kuşadası istasyon’ açıldı

Facebook, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve Habitat Derneği’nin İstanbul’da faaliyete geçirdikleri topluluk merkezi ‘Facebook İstasyon’un uydu merkezlerinden biri olan ‘Kuşadası İstasyon’ açıldı.

REEL SEKTÖR 01.11.2021, 00:01 29.11.2021, 11:16
20544
‘Kuşadası istasyon’ açıldı

Açılış töreni, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Facebook Türkiye ve Azerbaycan Kamu Politikaları Direktörü Sezen Yeşil, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’ın katılımıyla gerçekleşti.
Facebook Orta Doğu ve Türkiye Kamu Politikaları Direktörü Azzam Alameddin, “Tüm topluluk merkezlerimizde online ihracat, dijital pazarlama, online güvenlik ve dijital iletişim gibi bir dizi farklı konuya odaklanan eğitim programları ve atölye çalışmaları düzenleyeceğiz” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası İstasyon fikrinin, değişen ve dijitalleşen dünya ile uyumlu eğitim programları ihtiyacı sayesinde ortaya çıktığının altını çizdi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ise çevrim içi gerçekleştirdiği konuşmasında şu açıklamayı yaptı: “TOBB olarak, özel sektörün dijital becerilerini geliştirmesini ve yeni nesil girişimciliğin yerleşmesini hedefliyor ve bunun için çalışıyoruz.”
Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, Kuşadası İstasyon’da özellikle girişimcilik alanında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını, İstanbul girişimcilik ekosistemini buraya getirdiklerini ifade etti.

Yorumlar (0)