banner565

banner472

banner458

banner457

Micro Focus, Atar Labs'ı satın aldı

Micro Focus, Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Atar Labs'ı satın aldığını duyurdu. ATAR Labs'ın siber güvenlik pazarındaki olağanüstü başarısını temsil eden bu satın almanın bir parçası olarak Micro Focus, şirketin çözümlerini kendi kapsamlı siber güvenlik çözümleri portföyüne ekliyor.

REEL SEKTÖR 01.08.2020, 00:01 28.08.2020, 10:10
18896
Micro Focus, Atar Labs'ı satın aldı

ATAR Labs’ın gelişmiş güvenlik çözümü, tekrarlanan etkinliklerin otomatik hale getirilmesini, güvenlik analizi verimliliğinin artmasını ve SLA, iş yükü ve yatırımın geri dönüşü analizi dahil olmak üzere kapsamlı Güvenlik Operasyon Merkezi (SOC) analizi sağlayan temel yetenekleri beraberinde getiriyor.  Bu satın almayla birlikte Güvenlik Yönetimi, Otomasyonu ve Müdahalesini (SOAR) mevcut ArcSight tehdit tespit yetenekleriyle bir araya getiren Micro Focus, müşterilerine tepki ve müdahale etkinliklerini otomatikleştiren, tehditlere maruz kalma süresini azaltan ve SecOps ekiplerinin verimliliğini artıran entegre seçenekler sunacak.
Türkiye açısından siber güvenlik alanında bir ilk olan bu anlaşma, Türkiye’deki yazılım ve ürün geliştirme pazarını daha da geliştirecek çeşitli fırsatları da beraberinde getirecek.
Micro Focus Türkiye Genel Müdürü Deniz Kırca, “Türkiye'yi bölgesel ölçekte teknolojinin önemli bir kesişim noktası olarak görüyoruz ve ATAR Labs'ın bölgedeki güvenlik inovasyonunda büyük rolü olduğuna inanıyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)