banner565

banner472

banner458

banner457

Multinet Up’tan fiziki POS cihazlarına alternatif uygulama: MultiPOS

Yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up, sektöre yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Multinet Up, üye işyerlerinin ödeme deneyimini dijitalleştiren ve operasyonel kolaylık sağlayan yeni ürünü MultiPOS’u hayata geçirdi.

REEL SEKTÖR 01.10.2019, 08:00 25.10.2019, 09:25
12934
Multinet Up’tan fiziki POS cihazlarına alternatif uygulama: MultiPOS

MultiPOS’un piyasaya çıkmasıyla MultiNet üye işyerleri fiziki POS cihazına gerek duymaksızın cep telefonlarıyla ödeme alabiliyorlar. MultiNet kart kullanıcıları ister kartları ile temassız ister MultiPay mobil cüzdanları ile karekod okutarak MultiPOS üzerinden ödemelerini yapabiliyorlar.
MultiNet üye işyerleri uygulama ile yalnızca ödeme alımı değil fiziki POS cihazlarında yapılan fatura kesimi, gün sonu alımı, slip gönderimi, ödeme iptali gibi işlemlerin tamamını kolayca gerçekleştirebiliyorlar. MultiPOS’un diğer bir önemli avantajı ise üye işyerlerinin yaptıkları tüm işlemleri dijital ortamda saklayıp ihtiyaç duyduklarında geriye dönük inceleme yapabiliyor ve takip edebiliyor olması.
Multinet Up CEO’su Demirhan Şener, yemek kartı sektörünü plastik kartsız ve POS cihazsız bir evreye doğru yönelten bu uygulamayı hayata geçirerek aynı zamanda çevre sorunlarının çözümünü de hedeflediklerini belirtti. 

Yorumlar (0)
banner557