banner565

banner472

banner458

banner457

Nebim ve Paynet’ten işbirliği

Sektörde ilk kez link ile uzaktan ve temassız ödeme yapılmasını sağlayan ‘Paylink’ çözümünü 2015 yılında üye işyerlerinin kullanımına sunan Paynet’in pandemi döneminde Paylink üzerinden aldığı ödemeler 3 katına yaklaştı.

REEL SEKTÖR 01.04.2021, 00:01 28.04.2021, 10:00
21765
Nebim ve Paynet’ten işbirliği

Paynet, Türkiye’nin köklü yazılım üreticilerinden Nebim Yazılım ile işbirliğine imza atarak, mağazalarda perakende satışta yaygın kullanılan Nebim V3 ile Paylink Mobil Ödeme Entegrasyonunu geliştirdi. Şirket bu sayede, tüketicilerin hijyen ve sosyal mesafe kaygılarını gideriyor, minimum temasla maksimum konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.
Paynet CMO’su Serra Yılmaz, “Nebim Yazılım ile birlikte geliştirdiğimiz bu çözümle tüketiciler, alışverişin tutarı ne olursa olsun ödemelerini kendi cep telefonlarıyla temassız limiti olmadan taksitli olarak gerçekleştirebiliyor” dedi.
Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, “İşbirliği ve entegre çözüm sayesinde, tüm Türkiye’de, çok geniş bir kullanıcı kitlesine mağazada mobil ödeme yöntemlerini hızla fiili kullanıma alabilecekleri pratiklikte sunmuş oluyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)