banner565

banner472

banner458

banner457

OCTAPULL’dan iki yeni ürün

Uzaktan çalışma dönüşümünde öncü olma vizyonu ile kurulan OCTAPULL, 1 yıl süren geliştirme ve yazılım çalışmalarının ardından iki yeni ve teknolojik Octapull Pro ve OctaMeet ürünleriyle piyasaya giriyor.

REEL SEKTÖR 01.10.2021, 00:01 27.10.2021, 09:34
25867
OCTAPULL’dan iki yeni ürün

Octapull Pro, şirketlerin saha satış yönetimi ve ekipleri için hizmet veriyor. Uygulama ile saha görüşmelerini uzaktan yapmak, planlamak, takip etmek ve raporlamak kolaylaşırken Uzaktan Kanal Yönetimi (Distant Channel Management-DCM) kavramı da hayat bulmuş oluyor. Kurumlar OCTAPULL Pro ile dijital görüşmelerinin planlaması, performans değerlendirmesi, etkinlik ölçümü ve sahadan geri bildirim gibi olmazsa olmaz satış yönetimi fonksiyonlarını video konferans uygulaması üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. İngilizce ve Türkçe dil desteğine sahip platform ile istendiğinde veriler şirketin kendi sunucusunda da saklanabiliyor.

OctaMeet, bireyler ve şirketler arasındaki uzaktan çalışma ve iletişimi daha güvenilir ve kolay hale getiriyor. Son dönemlerde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan video konferans çözümlerinin Türkçe dil desteğini de içeren alternatifi olarak öne çıkan OctaMeet küresel pazarı hedeflerken yerel pazarın ihtiyaçlarını da dikkate alıyor. Yüzde 100 Türk yazılım ekibi tarafından İngilizce ve Türkçe olarak geliştirilen video konferans programı OctaMeet’te toplantılar kolaylıkla yapılabilirken, arzu edilirse veriler bulut sisteminde de tutulabiliyor.

Yorumlar (0)