banner565

banner472

banner458

banner457

OMÜD’ün yeni yönetim kurulu belirlendi

Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği 17. Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları seçimleri yapıldı.

REEL SEKTÖR 01.03.2020, 07:38 26.03.2020, 14:14
12355
OMÜD’ün yeni yönetim kurulu belirlendi

Yeni dönemde, OMÜD Yönetim Kurulu Başkanlığı’ na Dunapack Packaging Genel Müdürü Buğra Sükan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Oluksan IP Genel Müdürü Ergun Hepvar, Muhasip Üyelik’e (Sayman) Saica Pack Genel Müdürü Akın Burak Önder seçildi. Eski başkan, Mizan Oluklu Mukavva Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Görenoğlu yeni yönetim kurulunda da yer aldı.
Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin sektör paydaşlarına yönelik faaliyetleri kapsamında; dayanışma ve bilgi paylaşımını arttırmak üzere iki yılda bir düzenlediği, sempati üyeleri (tedarikçi firmalar) ile oluklu mukavva üreticilerini bir araya getirdiği “OMÜD Sempati Üyeleri Tanıtım” etkinliğinin ilki aynı gün gerçekleşti. Etkinlik sayesinde, hem tedarikçi firmalar kendilerini tanıtma imkânı buldu hem de oluklu mukavva üreticileri sektör paydaşlarını tanımanın yanı sıra sektördeki son gelişmeleri yakından takip edebilme imkanına kavuştu.

Yorumlar (0)
banner557