banner565

banner472

banner458

banner457

Redington Türkiye’den KOBİ’ler için bir ilk

Redington Türkiye, fidye yazılım saldırılarına karşı fiyat, performans ve güvenlik kriterlerini bir arada sağlayan yeni fidye yazılım ürünü SafeHouse’u Türkiye’deki KOBİ’lerin hizmetine sundu.

REEL SEKTÖR 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:17
20678
Redington Türkiye’den KOBİ’ler için bir ilk

Alanında ilk olan bu tak-çalıştır çözüm, Veritas, Trend Micro ve Supermicro ürünlerinin bir araya getirilmesiyle geliştirildiRedington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Bu yedekleme yazılımı ile fiziksel, sanal, bulut ortamlarını yedeklemek ve alınan yedeklerin tek bir ekrandan yönetilmesi mümkün oluyor” dedi.
Fidye yazılım saldırılarının tüm sektörler için ciddi bir tehdit olduğunu söyleyen Veritas Türkiye Ülke Müdürü Hilmi Güneş, KOBİ’leri hedefleyen fidye yazılım çözümü SafeHouse’nin, bu bağlamda sektör için çok önemli olduğunu belirtti.
Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Hasan Gültekin, “Tak-çalıştır özelliği ile kullanıma hazır bu ürün, birden fazla güvenlik özelliğini tek bir çatı altında topluyor” açıklamasını yaptı.
Supermicro EMEA Genel Müdürü Vik Malyala, fidye yazılım tehditlerine karşı KOBİ’lerin güvenlik konusunda yaşadıkları zorlukların üstesinden gelmek ve bu dinamik pazarı desteklemek için Redington ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını kaydetti.

Yorumlar (0)