banner565

banner472

banner458

banner457

Rockwell Automation’ın distribütörü Market Otomasyon oldu

Dünyanın sadece endüstriyel otomasyon ve bilgiye odaklı en büyük şirketi Rockwell Automation, globalde uygulanan Tek Distribütör (Limited Distributor) modelini Türkiye’de de uygulamaya başladı.

REEL SEKTÖR 01.09.2019, 08:00 27.09.2019, 10:14
12928
Rockwell Automation’ın distribütörü Market Otomasyon oldu

Dünya’da 80’den fazla ülkede 23 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Rockwell Automation, uzun süredir işbirliği yaptığı Market Otomasyon ile tüm ürün gruplarına hizmet edecek tek distribütörlük anlaşmasını imzaladı.
Tek distribütörlük modelinin duyurulduğu basın toplantısına Rockwell Automation Ülke Direktörü Ediz Eren ve Market Otomasyon Genel Müdürü Gökhan Bozdağ katıldı. Ediz Eren, anlaşmayla Market Otomasyon ile birlikte Marmara Bölgesi dışında özellikle Anadolu’da büyüme hedeflediklerini ve işbirliğiyle bölge ofisi uygulamasına başladıklarını söyledi: ”Bu yıl içerisinde Bursa, İstanbul ve İzmir’de satış ofisleri açılacak. 2022 yılının sonuna kadar ise Ankara, Konya ve Gaziantep illerinde de Market Otomasyon tarafından açılan satış ofisleri ile var olacağız. Hedefimiz özellikle Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde hızlı bir büyüme gerçekleştirmek.”
Market Otomasyon Genel Müdürü Gökhan Bozdağ, anlaşmayla kısa sürede çalışan sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar (0)