banner565

banner472

banner458

banner457

Samsung İnovasyon Merkezi Türkiye’de açıldı

Samsung Electronics Türkiye, MENA bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi’nin Türkiye’de açıldığını duyurdu. T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut’un katılımıyla açılışı gerçekleşen merkezde ziyaretçiler, Samsung’un farklı sektörlerin ihtiyaçlarına göre geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler ile tanıştı.

REEL SEKTÖR 01.01.2017, 08:00 01.01.2017, 15:36
7424
Samsung İnovasyon Merkezi Türkiye’de açıldı
Samsung’un dünya çapında gerçekleştirdiği inovatif çözümlere en hızlı adapte olan ülkelerin başında Türkiye’nin geldiğini dile getiren Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, “İhtiyaçları ve beklentileri anlayıp insanların hayat kalitesini artıracak yenilikçi teknolojilerimizi onlarla buluşturuyoruz” dedi.
Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcı Tansu Yeğen şu açıklamayı yaptı: “Zorlu küresel ekonomik şartlarda sürdürülebilir büyümeyi yakalayabilmek için ülkemizde de bu inovasyon ve teknoloji vizyonunun yaygınlaştırılması büyük önem taşıyor. Bu vizyonun kurumlar tarafında sahiplenilmesine destek olmak adına, 'Samsung İnovasyon Merkezimiz’i Türkiye'deki müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın hizmetine açtık.”

 

 

Yorumlar (0)