banner565

banner472

banner458

banner457

SANKO Holding’ten bir asrın hikayesi

SANKO Holding, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını etkileyici bir davetle kutladı.  Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi’nde tarih ve sanat dolu bir program sunuldu.

REEL SEKTÖR 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:16
20899
SANKO Holding’ten bir asrın hikayesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı törenle SANKO Camisi’nin temeli atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Böylesi önemli bir eseri Gaziantep’e kazandıran tüm SANKO Ailesine şahsım ve milletim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “25 Aralık Gaziantepliler için büyük bir gün. Kahramanlarımızın yaptığı fedakarlıklar unutulmaz” dedi.
Programa, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ile Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Hilmi Teymur ile Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Konukoğlu, Yiğitcan Konukoğlu, Alperen Sani Konukoğlu ve SANKO yöneticileri katıldı.

Yorumlar (0)