banner565

banner472

banner458

banner457

Sensormatic’ten ‘Yeni Nesil Temassız Görüntüleme’

Sensormatic’in Global Kayıp İndeksi’ne (Global Shrink Index) göre perakende sektöründe istenmeyen kayıplar içinde dışarıdan yapılan hırsızlık yüzde 34.34 ile en büyük paya sahipken içeriden yani çalışan kaynaklı istenmeyen kayıpların oranı yüzde 22.95’i buluyor.

REEL SEKTÖR 01.04.2021, 00:01 28.04.2021, 10:01
21735
Sensormatic’ten ‘Yeni Nesil Temassız Görüntüleme’

Finans uzmanları da dünya genelinde tüm sektör ve şirketlerde her yıl çalışan kaynaklı istenmeyen kayıplar nedeniyle gelirlerinin yüzde 5’inin kaybedildiğini tahmin ediyor. Sensormatic’in yeni nesil temassız görüntüleme teknolojisi, video kamera aracılığıyla vücut ısısını algılıyor. Sistem, ekranın önüne gelen kişileri 12 saniye içinde 4 farklı duruşta tarıyor. Video kamera, vücutta bulunan ve vücut ısısından farklı ısıya sahip tüm cisimleri tespit ediyor ve ekranda görüntülenmesini sağlıyor. Yeni nesil ‘Temassız Görüntüleme Teknolojisi’ ile giysilerin altına gizlenmiş her tür materyal vücut detaylarını açığa çıkarmadan görüntülenebiliyor.
Sensormatic Teknoloji Direktörü Dr. Serdar İnce, “Sensormatic’in uzun yıllara dayanan deneyimini ve kalite yaklaşımını yansıtan temassız görüntüleme teknolojisi, portföyümüzü güçlendirirken, işletmelerin depo ve dağıtım noktası alanlarında, çalışan kaynaklı kayıpları önleyerek güvenliği sağlıyor. Böylelikle maliyetleri düşürüyor, kârlılıkta artışa neden oluyor” diyor.

Yorumlar (0)