banner565

banner472

banner458

banner457

Tam Finans ve eLogo’dan işbirliği

Faktoring ve Fintech sektörünün önde gelen şirketlerinden Tam Finans ve yazılım sektörünün önemli oyuncusu Logo’nun finansal servisler şirketi eLogo, Logo kullanıcılarının faturalı çek ve alacaklarını daha kolay nakde çevirebilecekleri bir uygulamayı hayata geçirdi.

REEL SEKTÖR 01.03.2021, 00:09 29.03.2021, 15:35
22246
Tam Finans ve eLogo’dan işbirliği

Çek ve Fatura İskonto Başvuru Uygulaması sayesinde; Logo Tiger&GO ürün ailelerinden app destekleyen çözümleri kullanan işletmeler, mevcut  ERP çözümleri üzerinden faturalı çek ve faturalı alacaklarının nakde dönüştürülme durumlarını ücretsiz olarak sorgulayabilecekler.
Tam Finans CEO’su Hakan Karamanlı, “Tam Finans olarak klasik bir faktoring şirketi değiliz. Esnaf ve küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarını hızlıca nakde çeviren bir fintek şirketi olarak konumlanmaktayız. Bu anlamda Fintek sektörünün eLogo gibi önemli bir oyuncusu ile yaptığımız işbirliği ile yine bu yönde yeni bir uygulama geliştirdik” dedi.
eLogo Genel Müdürü Başak Kural, “eLogo olarak hedeflerimiz doğrultusunda Logo Grup müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve verimliliklerini arıtacak yenilikçi servisler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557