banner565

banner472

banner458

banner457

Tasarımı ve lokasyonu ile KOBİ’lerin ihtiyaçlarına cevap veriyor

Nadir Metal Rafineri ve NET İnşaat ortaklığında kurulan İnno Gayrimenkul yönetiminde hayata geçirilen Model Sanayi Merkezi Kapaklı 2. etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2022 sonunda bitirilmesi planlanan ve işletmelere önemli fırsatlar sunacak olan projede istihdamın 10 binin üzerinde olacağı öngörülüyor.

REEL SEKTÖR 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:54
20657
Tasarımı ve lokasyonu ile KOBİ’lerin ihtiyaçlarına cevap veriyor

Bölgede yüksek istihdam ve çalışma hayatına önemli katkı sağlayacak proje, 100 metrekareden 11 bin metrekareye kadar alternatifler sunuyor. Yaklaşık 80 bin metrekarelik alan içerisinde 8 ayrı blok olarak yer alıyor. İsteğe bağlı iç tasarımı tamamlanmış veya işletmelere uygun olarak kolay tasarlanabilecek şekilde hayata geçen yapısıyla, ister imalat ister depolama ister ofis olarak kullanılabilecek alanlardan oluşuyor. Endüstriyel yapı tasarımı ile şekillenen Model Sanayi Merkezi Kapaklı, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonlara sahip.
Proje’nin en önemli özelliklerinden biri olan 12 metre tavan yüksekliği, 9.5 metre genişliği ile sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlıyor. Tır girişlerinde ve yük indirmelerinde işletme müşterilerine büyük avantaj sunuyor. Yurt içi ve yurt dışı ticaretine en kolay ulaşım imkanı sağlayan Model Sanayi Merkezi Kapaklı, lokasyonu ile de birçok avantajı elinde bulunduruyor. Yüksek hızlı trene 9 kilometre, Gümrük Müdürlüğü’ne 8 kilometre olan proje, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi ve hâlen yapımı süren Balo Yük Treni’ne 1 kilometre, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne 3 kilometre ve Asyaport Limanı’na 75 kilometre mesafede yer alıyor.

Yorumlar (0)