banner565

banner472

banner458

banner457

TEB ve Makina İmalatçıları Birliği’nden reel sektöre destek

Türk Ekonomi Bankası ile Makina İmalatçıları Birliği, 27 Kasım’da gerçekleşen imza töreniyle bir işbirliği anlaşması yaptı.

REEL SEKTÖR 01.12.2018, 08:00 29.12.2018, 11:41
4693
TEB ve Makina İmalatçıları Birliği’nden reel sektöre destek

TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz ile Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Ahmet Özkayan’ın katılımıyla düzenlenen imza töreni ile yapılan anlaşma doğrultusunda teknoloji, girişimcilik ve üretim alanlarında ortak proje geliştirme, proje uygulama ve mentorluk programlarının yanı sıra MİB üyelerinin ihtiyaçlarına özel olarak TEB tarafından finansal hizmet ve ürünler de sağlanması öngörülüyor. TEB’in MİB üyelerine olan desteği sadece finansmanla da sınırlı kalmayacak. TEB, MİB üyelerinin rekabette güçlenmeleri ve iş hacimlerini daha da büyütmeleri için sektörel stratejik planlarının oluşturulmasına destek olacak.

Makine sektörü üreticileri ve üretici paydaşlarına yönelik strateji alternatiflerinin ortaya konacağı “Türkiye Makina Sektörü Gelecek Stratejileri Konferansı”na katkıda bulunacak olan TEB; aynı zamanda hem Türkiye ekonomisine hem de MİB üyelerinin ihracatına katkı sağlamak amacıyla üretim ve ihracata yönelik büyüme ve gelişim programlarının koordinasyonlarını üstlenecek.

Yorumlar (0)