banner565

banner472

banner458

banner457

TİM, ‘Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinde Sürdürülebilirlik Eylem Planı’nı açıkladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), tarım ve hayvancılık sektörlerinde dönüşümü hızlandırmak adına hazırlamış olduğu ‘Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinde Sürdürülebilirlik Eylem Planı’nın detaylarını gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı ile kamuoyuyla paylaştı.

REEL SEKTÖR 01.04.2022, 00:01 25.04.2022, 09:41
20821
TİM, ‘Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinde Sürdürülebilirlik Eylem Planı’nı açıkladı

Birlik Başkanları’nın ve Sektörler Konseyi Üyeleri’nin de katıldığı tanıtım toplantısında ‘Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinde Sürdürülebilirlik Eylem Planı’nın ana hedefleri ve yol haritası TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından kamuoyuna açıklandı. Plan kapsamındaki hedefler ise Tarım ve Hayvancılık Sürdürebilirlik Komitesi, Tarımsal Üretim, Tarımsal ve Hayvansal Üretim, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Tedarik Zinciri-İşleme-Paketleme, İklim, İnsana Yakışır İş, Su ve Enerji, Kamu ve STK Ortak Çalışma Platformu, Döngüsel Ekonomi gibi 10 ana başlık altında belirlendi.
Düzenlenen tanıtım toplantısında “Tarım ve Hayvancılık Sektörlerinde Sürdürülebilirlik Eylem Planı” hakkında konuşan TİM Başkanı İsmail Gülle, “Tarım ve hayvancılık sektörümüz büyük bir vizyonla sürdürülebilirlik eylem planımız çerçevesiyle aksiyon alan ikinci sektörümüz oldu. İnşallah tüm bu çalışmalar neticesinde, TİM Sürdürülebilirlik Eylem Planı çerçevesinde belirlediğimiz sektörel hedeflere hep birlikte ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)