banner565

banner472

banner458

banner457

TİM’den Eskişehir’de KOBİ ihracat seferberliği

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ‘KOBİ İhracat Seferberliği Eğitim Programları’ devam ediyor. KOBİ’lerin ihracata özendirildiği eğitimlerin sonuncusu Eskişehir’e yönelik fiziki olarak gerçekleştirildi.

REEL SEKTÖR 01.12.2021, 00:01 26.12.2021, 21:23
20679
TİM’den Eskişehir’de KOBİ ihracat seferberliği

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki programın açılışını; Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile TİM Başkanı İsmail Gülle yaptı. Etkinliğe, TİM Marka Konseyi, Genç TİM üyeleri ve İnovaTİM’li öğrenciler de katıldı. TİM Başkanı İsmail Gülle, “Eğitim programlarımızı, 3 hedef kitleye yönelik tasarladık. İlki; halihazırda kendi işletmesi olan ve ihracat faaliyetleri yapmak isteyen şirket temsilcileri. İkincisi; sürekli ihracat artışı sağlamak isteyen firmalar. Üçüncüsü ise, genç girişimciler” dedi.
Programda, 2020’de Eskişehir’den en fazla ihracat gerçekleştiren 10 firma ile en yüksek katmadeğerli ihracat yapan şirkete (ANOT Endüstri ve Ticaret A.Ş.) ödülleri verildi. İlk 10 firma şöyle: Tusaş Motor Sanayii A.Ş., Alp Havacılık San. ve Tic. A.Ş., Europen Dış Ticaret A.Ş., Eti Gıda San. ve Tic. A.Ş., Magnesit A.Ş., Yurtbay Seramik San. ve Tic. A.Ş., Korel Elektronik San. ve Tic. A.Ş., Roca Tr Banyo A.Ş., Eray Plastik Doğrama San. ve Tic. Ltd. Şti., Hisarlar İthalat İhracat Pazarlama A.Ş.

Yorumlar (0)