banner565

banner472

banner458

banner457

TOBB ve Vodafone’dan KOBİ’lere özel e-ticaret desteği

KOBİ’lerin dijitalleşmelerini sağlamak amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle, TOBB’un himayesinde düzenlenen ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’ online platforma taşındı.

REEL SEKTÖR 01.10.2020, 00:01 23.03.2021, 17:17
24593
TOBB ve Vodafone’dan KOBİ’lere özel e-ticaret desteği

Vodafone Türkiye ve Akbank ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ilk online etkinlikte Vodafone Business’ın TOBB üyelerine özel ayrıcalıklarla sunulan e-ticaret ürünü duyuruldu.
Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın açılış konuşmalarını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ile E-Ticaret Merkezi CEO’su Merter Özdemir gerçekleştirdi.
TOBB çatısı altındaki 365 oda ve borsanın üyeleri, Vodafone Business’ın E-Ticaret Hizmet Paketi ile anahtar teslim e-ticaret sitesi sahibi olurken potansiyel müşterilerine dijital kanallarından ulaşarak yeni pazarların kapılarını açabilecek. Etkinlikte Vodafone Business Dijital KOBİ Eğitim Platformu da tanıtıldı.  E-Ticaret Hizmet Paketi; alan adı, hosting, email, güvenlik yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurma imkanı veriyor. Ek paketin Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarına entegrasyonu sayesinde KOBİ’ler ürünlerini birkaç kısa adımda bu platformlara aktararak büyük bir iş yükünden kurtuluyor.
Ayrıca yine bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de sipariş çıktılarını, barkod ve takip numaralarını otomatik oluşturarak zamandan kazanıyor.

Yorumlar (0)