banner565

banner472

banner458

banner457

TOSYÖV’den kültür endüstrilerine katkı

TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) ile Kültür Turizm Bakanlığı-Telif Hakları Genel Müdürlüğü ile arasında gerçekleştirilen işbirliği ile ‘Türkiye Kültür Endüstrilerinin Potansiyelinin Arttırılması’ projesi başladı.

REEL SEKTÖR 01.06.2021, 00:01 21.06.2021, 10:17
16730
TOSYÖV’den kültür endüstrilerine katkı

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Kuleyin, “Proje kapsamında; ‘Kültür Endüstrileri’mizi oluşturan ve alanında faaliyet gösteren ekonomik aktörlerin, işletmelerin, sivil toplum kuruluşları ve ilgili olabilecek tüm kar amacı güden ve gütmeyen oluşumların illere ve bölgelere göre dağılımının ortaya konduğu bir envanter çalışması yapıldı” dedi.
Kültür endüstrisi hakkında faaliyet gösteren işletmelere Dr. Tolga Ulusoy ‘Sanat ve Kültür Yönetimi’, Dr. Erman Demir ‘Kültür, Sanat ve Yaratıcı Sektörler için Ticarileşme’ ve ‘Kültür Endüstrileri için Yaratıcı Fikir, İçerik ve Ürün Oluşturma’, Dr. Cevdet Baykal ‘Uluslararası Pazarlara Giriş ve Dijital Pazarlama’, Doç.Dr. Aylin Erdoğdu ‘Kültür Endüstrileri İçin Başarılı Finans Yönetimi ve Kapasite Geliştirme’ konularında eğitimler verdi.

Yorumlar (0)
banner557