banner565

banner472

banner458

banner457

Tridi.co; üretim  tedarik zincirini dijitalleştiriyor

Tridi.co, 3D baskı, CNC işleme, metal lazer kesim ve büküm, enjeksiyon ve silikon kalıplama teknolojileriyle üretilmesi istenen parçaları, tek bir platformdan sipariş etmeyi sağlıyor.

REEL SEKTÖR 01.04.2021, 00:01 28.04.2021, 10:01
21689
Tridi.co; üretim  tedarik zincirini dijitalleştiriyor

Zorlu geçen sipariş süreçlerini hem müşteriler hem de tedarikçiler için kolay ve hızlı bir sürece dönüştüren Tridi.co platformu, yapay zeka altyapısı ile üretilecek parçaların üretebilirlik açısından uygunluğunu, fiyatlamasını ve termin sürelerini kolay ve hızlıca hesaplayarak kullanıcılara kolaylık sağlıyor.
Tridi.co gerek otomotiv ve otomotiv yan sanayi, tüketici elektroniği, savunma ve havacılık sanayi, medikal ve elektronik sektörlerinde bulunan kurumsal müşterilere, gerekse üretim konusunda tecrübesiz fakat katmadeğer sağlamaya çalışan firmalara üretim çözümleri sunuyor. Türkiye’nin üretim ve Ar-Ge alanında önde gelen kurum ve kuruluşlarından Arçelik, Tofaş, BSH, Havelsan gibi birçok firmaya hizmet veren Tridi.co, nitelikli üreticilerini Tridi.co platformunda toplayarak şimdiden geniş bir tedarik ağı oluşturdu. Tridi.co, 2021 sonuna kadar 500 nitelikli üretim partnerine ulaşarak global pazarda önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)