banner565

banner472

banner458

banner457

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var”programının yarı finalistleri belirlendi

Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla 2011'den bu yana düzenlenen TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var! programının ilk etabı olan Girişimcilik Kampı'nda 100 saatlik hızlandırılmış bir eğitimden geçen 35 girişimci ekipten 12 tanesi programın 2020 yarı finalistleri olarak belirlendi.

REEL SEKTÖR 01.03.2020, 07:41 26.03.2020, 14:10
11652
“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var”programının yarı finalistleri belirlendi

Seçilen ekipler ve 6 Mayıs'a kadar birlikte çalışacakları TÜSİAD üyeleri ise şöyle: Airmed/Rehberi: Arzu Aslan Kesimer, TAT Gıda Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü. HipoCampus/Rehberi: Cem Tüfekçi, Qualist Technology Kurucusu & CEO'su.
Magfi/Rehberi: Elvan Ünlütürk, Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı. Algae Biodisel/Rehberi: Harika Güral, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. Plastic Move/Rehberi: Keyan Zulfikari, KTM Kimyevi Maddeler Yönetim Kurulu Başkanı. ÇE&BA/Rehberi: Metin Akman, ANAKO Yönetim Kurulu Başkanı. E-Playout/Rehberi:Müjdat Altay, Netaş CEO'su. Curiosmo/Rehberi: Nejat Emre Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Holding İnovasyon ve Girişimcilik Koordinatörü. Wastespresso/Rehberi: Neyran Bahadırlı, Uber Türkiye Genel Müdürü. Creatiny/Rehberi: Selin Açık, Seza Grup Yönetim Kurulu Üyesi & Ege Palas İcra Kurulu Başkanı. Diabetics' Friends/Rehberi: Serkan Sevim, Medianova CEO'su. FluAI/Rehberi: Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Üyesi.

Yorumlar (0)
banner557