banner565

banner472

banner458

banner457

UR Akademi’den cobot programlama sertifikası

Dünyanın 1 numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots’un yeni nesil cobot’larını kullanmayı öğrenmek isteyenler için kurduğu UR Akademi kapsamındaki eğitimleri, 2020 yılında da aralıksız bir şekilde devam etti.

REEL SEKTÖR 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:25
22135
UR Akademi’den cobot programlama sertifikası

Universal Robots’un cobot kavramlarını öğrenmek ve cobot’u programlamak isteyenler için Türkçe de dahil olmak üzere 8 dil seçeneğiyle, ücretsiz çevrimiçi eğitim fırsatı sunduğu UR Akademi ile sertifika alma imkanı sundu.
87 dakika içinde isteyen herkesin cobot programcısı olmasını sağlayan UR Akademi’nin çevrimiçi ücretsiz eğitimleri 2021 yılında da devam edecek.
UR Akademi ile cobot’ları akıllı telefon kullanan herkesin rahatlıkla öğrenebileceği kolaylıkta ve herkes için erişilebilir hale getirdiklerini belirten Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, “Eğitimlerimizle, cobot’lar aracılığıyla karmaşık otomasyon uygulamalarının kalitesini iyileştirerek, ek maliyet yaratmadan nasıl verimlilik artışı sağlayacaklarını anlatıyoruz. Eğitimlerimizin yanı sıra web seminerlerimizde anlattığımız gerçek uygulamalar ve örnek başarı hikayeleriyle potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)