banner565

banner472

banner458

banner457

VAKKO yeni döneme hazırlanıyor

VAKKO'nun koronavirüs sürecindeki çalışmalarını, hedeflerini ve normalleşme dönemindeki önlemlerini açıklayan VAKKO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko,

REEL SEKTÖR 01.06.2020, 00:31 18.06.2020, 10:44
10837
VAKKO yeni döneme hazırlanıyor

yeni dönemdeki çalışmalarına, özel hizmet anlayışının hakim olacağını söyledi. Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla devam eden mücadelesine destek veren VAKKO, normalleşme sürecine hazır. Dijital çalışmalarına hız veren marka, sosyal izolasyonu ve hijyen koşullarını gözeterek özel hizmet mağazalarını iki lokasyonda konumlandırıyor.
Salgın hastalık karşısında çeşitli senaryolara hazırlandıklarını belirten Cem Hakko, VAKKO’nun tüm mağazaları, genel merkezi ve üretim merkezinin uzman ekipler tarafından Şubat ayında nanoteknoloji kullanılarak dezenfekte edildiğini anlattı. Hakko, VAKKO mağazalarının faaliyetlerine 19 Mart’ta ara verdiklerini, 31 Mart’ta VAKKO Üretim Merkezi’ni Sağlık Bakanlığı’na tahsis ederek cerrahi maske üretimi yapmaya başladıklarını aktardı.
VAKKO, 6 Mayıs’tan itibaren yeni bir dönemi Vakko Dostları ile paylaşmaya hazırlanıyor. 7/24 VAKKO Live adını taşıyan ve özel bir hizmet anlayışına sahip bu dönemi Cem Hakko, “7/24 VAKKO Live; hizmetin, zaman ve mekandan bağımsız olarak VAKKO Dostları ne zaman ve nerede isterse orada sağlanacağı anlamına geliyor. Bu sistem tamamlandığı zaman bununla ilgili ayrıca bilgilendirme yapacağız” diyor. VAKKO Nişantaşı ve Suadiye mağazaları, 6 Mayıs’tan itibaren pilot mağaza olarak özel konumlanacak. Amaç ise etap etap, kontrollü olarak ve Vakko Dostlarına azami güven ortamı yaratarak hizmet vermek.

Yorumlar (0)