banner565

banner472

banner458

banner457

Vodafone ve Türkiye İş Bankası tarımda dijitalleşme için güçlerini birleştirdi

Vodafone, işletmelerin dijital iş ortağı olma hedefiyle hayata geçirdiği işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

REEL SEKTÖR 01.10.2019, 08:00 25.10.2019, 09:22
14492
Vodafone ve Türkiye İş Bankası tarımda dijitalleşme için güçlerini birleştirdi

Türkiye İş Bankası ile güçlerini birleştiren Vodafone, tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunacak yeni bir proje başlattı. Dijital Tarım Projesi kapsamında çiftçiler, Vodafone’un sunduğu Dijital Tarım İstasyonu’na Türkiye İş Bankası’nın tarım kredisiyle sahip olabilecek. Vodafone ve Türkiye İş Bankası, teknolojiyi ve finansmanı bir arada sundukları bu çözümle, Türkiye tarım sektöründe dijitalleşmenin hız ve yaygınlık kazanmasına destek olacak.
Projeyle ilk etapta, Mersin’in Silifke İlçesi’nde 10 istasyon kurulumu gerçekleştirildi. Türkiye İş Bankası ve Vodafone işbirliğiyle başlatılan pilot projeye önümüzdeki dönemde 20 istasyonla devam edilecek.
Vodafone ve Türkiye İş Bankası’nın tarım bankacılığında yeni bir dönemin başlangıcına işaret eden işbirliğinin detayları, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek’in katılımıyla düzenlenen toplantıda aktarıldı. Şahin, “Dijital Tarım Projemiz ile hem çiftçimiz hem Türkiye kazanacak” dedi. Şimşek ise “Dijital Tarım Projesi ile tarımın geleceğini şekillendiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)