banner565

banner472

banner458

banner457

Yapı Kredi’de üst düzey atamalar

Yapı Kredi’de, Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak görev yürüten ve bankanın teknolojik ve dijital dönüşümünde öncü rol oynayan Cahit Erdoğan, Ticari ve KOBİ Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

REEL SEKTÖR 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:41
28337
Yapı Kredi’de üst düzey atamalar

Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise daha önce Kurumsal Bankacılık Satış Yönetim Başkanı olarak görev yürüten Kaan Şakul getirildi. Bankada Tahsilat ve Tasfiye Yönetim Başkanı olarak görev yapan Mehmet Erkan Akbulut, Krediler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Yapı Kredi Teknoloji Genel Müdürü olarak görev yapan Cengiz Arslan, emeklilik sebebiyle görevinden ayrıldı. Arslan, Yapı Kredi Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yürütürken yerine, Teknoloji, Veri ve Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak İştirakler Uygulama Geliştirme ve BT Yönetişim Direktörü olarak görev yapan Uğur Gökhan Özdinç atandı.
Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, esnek yönetim modeli kapsamında gerçekleştirilen görev değişikliklerinin kendilerini sektördeki liderlik hedeflerine daha da yaklaştıracağına inandıklarını belirtti.

Yorumlar (0)