banner565

banner472

banner458

banner457

100 kadın girişimci sıfır sermaye ile patron olacak

Doğtaş Kelebek Grubu ve KOSGEB arasında imzalanan ‘Kadın Girişimci Projesi’ kapsamında 100 kadın girişimciye yeni iş imkanı doğuyor.

SOSYAL SORUMLULUK 01.04.2020, 08:00 13.04.2020, 12:20
5720
100 kadın girişimci sıfır sermaye ile patron olacak

Doğtaş ve Kelebek Grubu’nun T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde KOSGEB ile imzaladığı protokol çerçevesinde, KOSGEB’in girişimcilik eğitimlerini tamamlayarak sertifika alan kadın girişimciler, kurumun girişimcilik desteğinden faydalanarak, Doğtaş Kelebek Grubu markalarının ekstra imkanlarıyla bu büyük ailenin bir parçası olabilecek.
İmza töreninde konuşan Doğtaş Kelebek CEO’su Davut Doğan,“Bugüne kadar tüm markalarımızla yüksek oranda kadın çalışan istihdamını sağladık, kadın çalışanlarımızın kurumumuza katkısını eşsiz ve anlamlı bulduk. Girdikleri her işi güzelleştiren kadın girişimcileri zaman zaman destekleyecek farklı projeleri hayata geçirdik” dedi.
KOSGEB Başkanı Prof.Dr. Cevahir Uzkurt ise “Doğtaş Kelebek Grubu’nun bizimle görüşerek bu özel projeyi üstlenmelerini, kadınların iş dünyasına katılımı açısından çok anlamlı buluyoruz. Kendi işletmesini açmak isteyen kadın girişimlerin iş dünyasında yer alan her kurum ve marka tarafından bu şekilde desteklenmesine öncülük edeceğimizi umuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)