banner565

banner472

banner458

banner457

Elektronik atıklarınız TEGV’de eğitime destek olsun

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ‘Atma Bağışla Projesi’ ile evde, okulda ve işyerinde kullanmadığınız her türlü Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaları (AEEE) geri dönüşümle eğitime kazandırıyor.

SOSYAL SORUMLULUK 01.07.2020, 00:51 29.07.2020, 20:52
14412
Elektronik atıklarınız TEGV’de eğitime destek olsun

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından AEEE’ler konusunda Yetkilendirilmiş Kuruluş olarak görevlendirilen Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) işbirliğiyle devam eden proje kapsamında bağışlanan elektronik atıklar, PTT aracılığı ile anlaşmalı geri dönüşüm tesisine gönderiliyor. Elde edilen değer, imkânı kısıtlı çocukların TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasını sağlıyor.
Elektronik atıkların yanı sıra çalışır durumdaki cihazlar, TEGV tarafından incelendikten sonra alınan onayla vakıf envanterine kaydedilerek, TEGV’in Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarında kullanılmak üzere muhafaza ediliyor. İsteyen cep telefonu, tablet, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, elektronik devre kartları gibi çalışan veya çalışmayan tüm elektronik atıklarını paketleyip “902513042” kodu ile PTT şubelerine teslim ederek çocukların TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasına katkı sağlayabiliyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.atmabagisla.org web sitesini ziyaret edilebilir.

Yorumlar (0)